FIN*Noituu's

Itämaiset lyhytkarvat, Siamilaiset ja Seychellien lyhytkarvat

 
Etusivu

Kissala

Kissat

Pennut

Pentueet

Uutiset ja päivitykset

Yhteystiedot

Linkit

Vieraskirja

Blogi

 


Uutiset

28.9.2012
Vihdoinkin ehdin päivittämään kotisivumme. Pahoittelen kun sivustoa ei ole päivitetty aikoihin, mutta eipä meillä ihmeempiä ole tapahtunutkaan.
Pippurin ainoa pentu Noituu's Aurinkomyrsky (Tanis) jäi siis asustelemaan omaan kissalaamme ja leikkautimme Pippurin alkukesästä. Tällä hetkellä haemme Tanikselle ja Pedolle sopivaa tyttöystävää ja tytölle etsimme parhaillaan sopivaa sijoituskotia, katso lisää aiheesta pennut sivulta.
Tanis on myös käytettävissä siitokseen muutamalle naaraalle. Kuvia ja sukutaulu löytyy Taniksen omalta sivulta.

24.1.2012
Sinnikkyydellä ja kärsivällisyydellä kissalaamme on syntynyt toinen pentue. Yksi ainoa urospentu syntyi yhdistelmästä Woodcocks Holy Diver OSH b 03 x CH Noituu's Simsalabim SIA n.
Lisätietoja pentueen omalla sivulla.

6.1.2012
Nyt on sitten meidänkin kissalalla oma blogi, josta voi lueskella enemmän kissojen elämästä ja vähän muustakin mitä meilläpäin nyt sattuu tapahtumaan.
Ja hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2012 kaikille.

16.12.2011
Marraskuun aikana Pippurilla oli juoksu ja nyt näyttäisi uusinta-astutus tuottaneen tulosta. Vähän on aikaista vielä sanoa täysin varmaksi, mutta kyllä meille nyt pentuja odotetaan tulevaksi tammikuun loppupuolella.

1.11.2011
Niinhän siinä sitten kävi, ettei siitä ensimmäisestä astutuksesta kuitenkaan syntynyt yhtään mitään, joten meidän alkuvuodelle 2011 kaavailemat pentuesuunnitelmat ovatkin nyt siirtyneet alkuvuodelle 2012. Nyt sitten taas odottelemme uutta juoksua ja toivomme, että saisimme pian ihania pikku karvapalloja meidänkin kissalaamme.
Syksy on kuitenkin ollut kiireinen. Kasvattaja on puuhannut uuden yrityksen parissa jo hyvän aikaa ja tänään sitten lopultakin aloitimme Noituus Designin toiminnan. Nettikauppa aukeaa lähiaikoina ja myymälä-galleria avaa ovensa asiakkaille 11.11.2011. Sivustolta www.noituusdesign.fi löydät lisätietoja. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme.

28.8.2011
Meidän alkuvuodelle kaavailemat pentue suunnitelmat ovat hieman venähtäneet, mutta nyt todella hiljaisen kesän jälkeen meillä on vihdoinkin alkanut tapahtumaan. Pippurille on vihdoin tullut juoksu ja tyttö on lähtenyt tapaamaan poikaystävää. Kovin suostuvainen ei tyttö ole kuitenkaan ollut, joten lopputulos on vielä hämäränpeitossa. Nyt vain kaikki peukalot pystyyn ja toivomaan, että olisi kuitenkin onnistanut ensiyrittämällä.

21.5.2011
Nettisivuille on lisätty vihdoinkin kuvia Pikkiksen ja Sibeliuksen kuvagalleriaan.
Myös me kasvattajat saimme oman sivun ja lisätietoja meistä voi käydä lukemassa täältä. Sivut ovat joiltain osin vielä hieman vajavaiset, mutta puutoksia päivitellään lähiaikoina.

16.-17.4.2011
Olimme Turussa kissanäyttelyssä Pippurin (FIN*Noituu's Simsalabim) ja Patterin (FIN*Noituu's Hokkus Pokkus) kanssa. Pippuri valmistui Championiksi 16.4.
Päivitetty sivuille tyttöjen näyttelytulokset.

4.3.2011
Pippurin sulhasehdokkaan PRA testitulos oli negatiivinen. Suunnitelmat eivät siis muuttuneet. Toivottavasti saamme pian uusia pentuja.

3.2.2011
PRA testitulokset saapuivat.
Pippuri (FIN*Noituu's Simsalabim) - PRA kantaja
Patteri (FIN*Noituu's Hokkus Pokkus) - PRA kantaja

12.1.2011
Catti (FIN*Noituu's Alakazam) on muuttanut tänään uuteen kotiin.

17.12.2010
Päivitetty uusia kuvia taikasanat - pentueen sivulle.

15.12.2010
Uudet kotisivut ovat vihdoinkin valmistuneet ja julkaistu osoitteessa www.noituus.net. Myös sähköpostiosoite on vaihtunut. Uuden osoitteen löydät yhteystiedot sivuilta.

15.10.2010
FIN*Noituu’s Alakazam ‘Catti’ on tänään liittynyt kastraattikissojeni joukkoon ja etsii kotia jossa voisi viettää näitä ihania kissanpäiviään, kissakavereiden kanssa.

12.10.2010
Viikonlopun näyttely sujui mukavasti. Pikkis valmistui premieriksi ja Pippuri sai kaksi sertiä omassa luokassaan. Näyttelytulokset on lisätty kissojen omille sivuille.
Sukutaulutkin sain vihdoinkin lisättyä.
FIN*Noituu’s Alakazam ‘Catti’ etsii itselleen uutta kotia. Myynti-ilmoitus on lisätty pennut sivulle. Rohkeasti vain kyselemään lisätietoja mikäli kiinnostuit. Yhteystiedot löytyvät etusivulta.

9.-10.10.2010
Olemme Helsingin kissanäyttelyssä Pippurin (Noituu’s Simsalabim) ja Pikkiksen (Black-Belle’s Bettie Page) kanssa.

4.-5.9.2010
Meidät löytää PIROK:in näyttelystä neljän kissan kanssa.

10.8.2010
Alkukesästä päätimme, että Lehmis (Noituu’s Jokeri Pokeri Box) saa jäädä meille asustelemaan, kun oli kerennyt jo niin vanhaksi kasvaa. Toisinsanoen kasvattajalle olisi tullut itku jos tuo herttainen pikkumies olisi meiltä haettu pois, olihan se sentään meidän esikoinenkin.
Sivujen päivitys oli näin kesäkuumilla jäänyt vähemmälle, mutta nyt sekin on hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Pahoittelen asiaa kaikille, jotka ehtivät kesän mittaan Lehmistä kyselemään.
Nyt vain odottelemme syksyn näyttelyitä. Näillä näkymin vierailemme Tampereella, Helsingissä ja Turussa sekalaisen seurakunnan kanssa.

17.5.2010
Näyttelypäivä sujui mukavasti. Kaikki pentueen viisi osallistujaa olivat ensikertalaisia, mutta pärjäsivät oikein hienosti hälyssä ja selvisimme jopa rinnakkaisarvostelustakin. Kaikki viisi saivat EX 1 ja minä voitin kasvattajaluokan. Oikein antoisa ja puuhakas päivä.

16.5.2010
Olemme Pirokin kissanäyttelyssä Tampereella viiden kissan kanssa.

24.01.2010
FIN*Noituu’s Abrakadabra ‘Peto’ ja FIN*Noituu’s Alakazam ‘Catti’ ovat muuttaneet yhdessä uuteen kotiin.
Yksi pentu, FIN*Noituu’s Jokeri Pokeri Box etsii vielä omaa kotia. Katso kuvia pojasta pentujen sivulta.

16.01.2010
Itämainen lyhytkarva tyttö FIN*Noituu’s Sesam Aukene on muuttanut uuteen kotiinsa.

09.01.2010
Seychellien lyhytkarva tyttö FIN*Noituu’s Ananasakäämä on muuttanut tänään uuteen omaan kotiinsa.

07.01.2010
Päätin sitten uudenvuoden kunniaksi olla vähän hullu ja pitää pentueesta toisenkin nätin tytön ihan vallan itselläni. Eli meille jää omaan kissalaan myös Hokkus Pokkus eli kotoisesti vain Patteri.
Toinen ruskeatäplikäs tyttö ja ruskeatäplikäs valkea poika etsivät edelleen hyvää ja rakastavaa kotia.

01.01.2010
Kaikille kissaihmisille onnea uudelle vuodelle 2010.

09.11.2009
Pentueen ainoa seychellien lyhytkarvatyttö FIN*Noituu’s Ananasakäämä on löytänyt itselleen oman kodin.
Kolme itämaista lyhytkarva pentua, kaksi ruskeatabby naarasta ja ruskeatabby valkea uros vielä vapaana.

28.10.2009
Ruskeanaamioinen siamilaistyttö Simsalabim, eli tuttavallisesti Pippuri, jää asumaan omaan kissalaan.
Pojat Abrakadabra (SIA n 21) ja Alakazam (OSH n) ovat myös löytäneet oman kotinsa.

16.10.2009
Kissala sai vihdoin omat kotisivunsa. Vähän ovat vielä keskeneräiset, mutta päivittyvät tässä pikkuhiljaa.

01.10.2009
Kissalaan syntyi ensimmäinen pentue yhdistelmästä CH B-Jay Itsy Bitsy Spider x Black-Belle's Bettie Page. Yhteensä seitsemän kaunista ja tervettä pentua. Katso lisätietoja ja kuvia pentueen sivulta.
Pentujen isä asustelee FI*Ice-Olive's kissalassa

15.10.2008
Kasvattajanimi hyväksyttiin FIFe:ssä.Etusivu Kissala Kissat Pennut Pentueet Uutiset Yhteystiedot Linkit Vieraskirja